Schoonheids- en pedicuresalon Monique Albers

Gezichtsbehandelingen

Verzorgende gezichtsbehandeling

Deze behandeling duurt negentig minuten en richt zich vooral op het verzorgen van de huid en het wellnessgevoel.

Ik geloof dat schoonheid, een mooie huid, van binnen komt. De huid aan de binnenkant kan worden verzorgt door goede voeding, eventueel aanvullen met voedingssuppletie, goede nachtrust, beweging zodat de doorbloeding in het hele lichaam op gang komt en zorgen dat de spanningen van de dag zich kunnen ontladen.

Diverse oorzaken kunnen de huid verstoren, bijvoorbeeld: hormonen, stress, roken, alcohol, een verstoord dag/nacht ritme en een overdaad aan UV-straling.

Tijdens de verzorgende gezichtsbehandeling wordt de huid aan de buitenkant grondig gereinigd, gevoed en verzorgd met pure producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Mijn gezichtsbehandeling :

Voordat de behandeling aanvangt ,is er de mogelijkheid om eerst het weefsel en de spieren op de bovenrug los te masseren. Ik kijk gelijk of ik oneffenheden zie. Hierbij gebruik ik de stoelmassage stoel.

Start met een diagnose / behandelplan ,snelle opservatie soms in overleg met client.                                                   

 • Als eerst wordt de huid op aangename en effectieve wijze gereinigd. Daarvoor heb ik diverse producten tot mijn beschikking.
 • Desgewenst wordt overtollig haar op de wenkbrauwen geëpileerd. Daarbij kan haar in de rest van het gezicht met suikerpasta weggehaald worden.
 • Ook is er een mogelijkheid om op verzoek wenkbrauwen en wimpers te laten verven.
 • Met de vapozone, stoomdampapparaat wordt de huid verweekt en toegankelijker gemaakt voor enerzijds voedende stofjes en anderzijds het verwijderen van comedonen.     
 • Met een lotion/tonic reinig ik de huid zodat de huid kan kalmeren ,toniseren ,adstringeren ,opfrissen en desinfecteren.              
 • Vervolgens kiest u één van de verschillende massages, die u onder het kopje Massages vindt en ontspant u 20 minuten tijdens de door u gekozen massage.
 • Na de massage, haal ik met warme compresdoeken, die ontspannen aanvoelen, de overtollige olie van de huid.                
 • De huid is nu klaar om de voedende eigenschappen van het masker te kunnen opnemen. Daarbij kunt u verder ontspannen blijven liggen of te zitten met een heerlijk kopje koffie of thee.
 • Als afsluiting breng ik een beschermende dagcreme op.                                            

Één-Uurs behandeling

Bij een uursbehandeling is de keus aan u hoe deze ingevuld wordt. Samen kijken we welke onderdelen ik kan behandelen uit de verzorgende gezichtsbehandeling.

Acne behandeling

Acné is een verstoring van de huid die vaak op jonge leeftijd voorkomt maar kan zich ook op latere leeftijd voordoen. De verstoring van de huid kan te maken hebben met onder andere hormonale schommelingen, stress, erfelijkheid, voeding en slechte orthomoleculaire  [zie kopje orthomoleulaire voedingsleer] conditie.

Deze behandeling is reinigend en beslist niet ontspannend. De huid kan na de behandeling wat rood en aangedaan uitzien. Na een nachtje slapen is de huid meestal weer tot rust gekomen. Het resultaat is niet altijd te voorspellen omdat acné moeilijk en onvoorspelbaar is en van verschillende factoren afhankelijk is.

Een acnébehandeling ziet er alsvolgt uit:      

 • De reiniging kan op verschillende manieren gebeuren, onder andere met peeling of met fruitzuren zie BDR behandeling. Peeling is het verwijderen van oude oppervlakkige huidcellen waarbij nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Daardoor gaat de huid er zacht en egaal uitzien.
 • Als volgt wordt uw huid gestoomd zodat de huid verweekt en toegankelijker wordt gemaakt voor voedende stoffen en het verwijderen van mee-eters.
 • Oneffenheden zoals mee-eters en puistjes worden verwijderd.
 • De huid wordt gevoed en gekalmeerd met een masker en een dagcrème.
 • Tenslotte geef ik u advies over leef- en voedingspatronen en verzorgende producten.​

NIEUW: Beauty Defect Repair, afgekort BDR behandeling.

Deze behandeling bestaat uit een kuur behandeling van 8 keer. Door middel van fruitzuren wordt de huid dunner en wordt de talgproductie gereguleerd. Na elke behandeling wordt de huid matter, kalmer en verfijnen de poriën. Voor thuis gebruik hebben we de PH producten en de Re-action tonic.

Kijk naar de informatie en video op deze website onder het kopje Beauty Defect Repair.

Mannen gezichtsbehandeling