Schoonheids- en pedicuresalon Monique Albers

Hamman ritueel van Kae

Hamman ritueel van Kaé:

Tijdens de Oosterse Hammam ritueel van Kaé wordt de huid gewassen en gescrubd met een uniek olijfoliezeep (deze is rijk aan vitamine E) en daarna een Rhassoul pakking . Rhassoul is een natuurlijke kleipoeder die de huid zuivert, verbetert de elasticiteit, werkt ontgiftend, is hypoallergeen, dus veilig voor alle huidtypes. Tot slot wordt u in gemasseerd met arganolie.

De arganolie is zeer heilzaam en bevat 80 onverzadigde vetzuren. Het heeft een bacterie en schimmel dodende eigenschap, UV-beschermende factor 3, bouwstof voor het aanmaken van celmembranen, het vermogen om het vochtgehalte in de huid te verhogen, het ontstaan van rimpels en littekens te verminderen, de huid te kalmeren bij allergieën en jeuk en het repareert de huidstructuur.

De behandeling gaat als volgt:

  •          We starten bij het bedekken van de rug met warme compresdoeken om de huid          voor te bereiden.
  •          Met de zeepzak van traditionele olijfzeep wordt u met zeepschuim                              ingezeept en gemasseerd.  Daarna wordt met de hamman handschoen                       de dode huidcellen verwijderd en de doorbloeding gestimuleerd.
  •          De huid is nu klaar voor de Rhassoul pakking. Rhassoul is een klei die rijk is              aan mineralen, silicium, magnesium, calcium en kalium.                                            De Rhassoul pakking wordt afgedekt met folie.
  •          Na enige tijd wordt de klei met natuursponzen afgewassen.
  •          Nu is de huid goed voorbereid om kostbare arganolie in de huid op te nemen.              Dit gebeurd door grote, rustige en vloeiende massage bewegingen.

Uw huid is nu ontdaan van zijn oude jasje en gevoed met heilzame argan olie.

Dit alles maakt uw huid zacht en soepel.