Schoonheids- en pedicuresalon Monique Albers

Ontharen

Ontharen

Langdurige ontharing:

Ooit  hoop ik de methode te vinden die langdurig onthaard. Doordat je met diverse soorten haren in diverse stadia te maken hebt, blijft het een lastige zoektocht. Ook de hoeveelheid androgene hormoon bepaald de overgevoeligheid van de haarfollikels (haarzakjes) voor de soort haargroei .
Het gebruik van medicijnen de haargroei verergeren.

Elektrisch ontharen met de T-Away

Dit is een behandeling om storende haren ‘definitief’ te verwijderen. Er wordt gebruik gemaakt van een miniscuul naaldje die in het haarzakje glijd om vervolgens enkele seconden stroom te geven. Door de stroom ontstaat warmte in het haarzakje waardoor het haar beschadigd en vernietigd wordt. Dit vernietigt uiteindelijk het haarzakje definitief.
Helaas zijn ook hier vaak meerdere behandelingen voor nodig.

Epilfree

Dit is een behandeling,die een bijdrage kan leveren aan permanente haarreductie.
De behandeling is voor ieder haar type, voor de donkere én de lichte huid, op elk gewenste plek op het lichaam en de behandeling is pijnloos. 

De behandeling gaat als volgt : ik hars/suger het behandel gebied, op de huid gaat het serum Epilfree Activator A, deze zorgt dat de haarfolikel [ het haarzakje] open blijft staan. Daarna wordt de Epilfree Toner B goed ingemasseerd.

Na verloop van de haargroeicyclus, zal het haar zich steeds meer terugtrekken en uiteindelijk is het haarzakje zo verschrompeld dat de haar niet meer kan groeien.

Tijdelijke ontharing, Harsen/waxen 

Bij deze ontharings methode wordt hars of wax gebruikt die door te verwarmen vloeibaar gemaakt wordt. De haren worden tegen de haargroeirichting uitgetrokken met wortel en al. Afhankelijk van de groeisnelheid blijft het haar ongeveer 3 tot 4 weken weg.  
Het voordeel van deze methode is de snelheid van het ontharen ten opzichte van sugering.

Sugering                                                                                                                                                 

Met een mengsel van natuurlijke suikerpasta, zonder chemische toevoegingen, worden de ongewenste haren met de haargroeirichting verwijderd. Hierdoor breken de haren niet af en de ingegroeide haren behoren tot het verleden. Door de suikerpasta worden ook de dode huidcellen verwijderd en zal de huid er zijdezacht en gezond uitzien.
Er is resultaat wanneer je tussendoor geen ander soort ontharing gebruikt, dan zal het haar minder sterk en zichtbaar aangroeien.

Sugeren