Schoonheids- en pedicuresalon Monique Albers

  Lieve mensen,

Goed nieuws, de salon mag weer open! Op 11 mei om 11.00 ga ik de eerste klant na de Lock Down feestelijk ontvangen, en ik heb er zin in.

De afspraken die in juni al in de agenda stonden komen allemaal te vervallen, omdat er nieuwe regels van kracht zijn. Tussen de behandelingen moet er meer gereinigd worden dan voor de Corona. De ruimte moet met een luchtreiniger gezuiverd worden en contact tussen twee klanten moeten we vermijden. Door deze goede maatregelen, heb ik extra tijd voor en na een behandeling nodig om aan de noodzakelijke eisen van het RIVM te voldoen. Uiteraard vind ik dat geen enkel probleem en doe ik dat met liefde. 
 

 

Protocollen

 

 

Anbos en Provoet, de vakorganisaties, hebben de nieuwe hygiëne protocollen met zorg samengesteld. Het RIVM heeft deze goedgekeurd en ik heb deze dan ook per direct doorgevoerd in mijn praktijk om zo ieders veiligheid voorop te stellen. Momenteel zijn de persoonlijke beschermingsmiddelen en de desinfectieproducten bijzonder schaars en kostbaar. Daarbij gaat er ook aanzienlijk meer tijd in de behandelingen zitten. Daarom ben ik genoodzaakt de tarieven iets te verhogen. Op de prijs van een pedicure behandeling komt een bedrag van 2,50 en voor de gezichtsbehandeling geldt een verhoging  van 5,00. Ik begrijp dat dit vervelend is, maar ik hoop op jullie begrip.

 

Nieuwe afspraak maken


Ik hoop dat ik iedereen weer in goede gezondheid mag ontvangen, ik heb jullie gemist. Mijn agenda staat helemaal leeg tot 1 juli. Ik hoop dat deze snel gevuld wordt zodat ik jullie gezicht, voeten, handen en lichaam kan verzorgen.
Vanaf vandaag kun je via de telefoon, mail en messenger een afspraak inplannen. Ik zal de eerste week pedicure laten voor gaan.

 

 

 

De route naar de behandelkamers

 

 

Je komt op de afgesproken tijd aan, liefst niet eerder maar ook niet later. De ontvangstruimte is voortaan beneden, daar kun je je jas ophangen. Daarna in de schaal de handen met zeep wassen, afdrogen en eventueel met desinfectie handgel inmasseren. Mits er genoeg voorradig zijn, zal ik een mondkapje neerhangen maar je mag er ook zelf één meenemen, deze zijn niet verplicht. Er staat een stoel waarop je kunt wachten tot ik je ophaal. We zullen elkaar  begroeten zonder lichaamscontact, zoals handen schudden of drie zoenen. In de behandelkamers verloopt de behandeling zoals je van mij gewend bent met in achtneming van de nieuwe protocollen. Na de behandeling, betaling en het maken van een nieuwe afspraak gaat u naar beneden, zet ik de luchtververser aan en desinfecteer ik de behandelkamer en de verkeersruimten. Na een gezichtsbehandeling moeten alle handdoeken, dekens en hoezen verschoond worden. Dit is een nieuwe uitdaging die ik in een kwartier moet uitvoeren dus de behandelingen kunnen niet uitlopen. Deze maatregelen zijn er voor je eigen veiligheid en ook om mijzelf te beschermen.

 

U moet het volgende aan mij melden:
• als er sprake is van hoesten, keelpijn, niezen en/of     verkoudheid?
• als er sprake is van benauwdheid of longontsteking?
• als er sprake is van koorts?
• ben je in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft?
• ben je korter dan 2 weken geleden genezen van COVID-19?
• hebben eventuele huisgenoten deze klachten?
Ik voer geen behandeling uit als er sprake is van het bovenstaande. Ook als ik één van de bovenstaande klachten heb, zal ik moeten annuleren.